Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení automatického přihlašování do mailu

Od: liwilterhage* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

při spuštění webové stránky seznam.cz vždy automaticky pro e-mail naskočí přihlašovací jméno a i heslo. Chtěla bych se zeptat, jak jednoduše lze toto automatické vyplnění/přihlášení odhlásit.

Předem děkuji za Vaši pomoc

Přeji vám všem pěkný zbytek neděle

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Kliněte na nástroje-možnosti internetu-karta obecné-zaškrtněte políčko odstrani historii,cookie,uložená hesla a klikněte na ostranit.

doplněno 01.02.15 19:15:

Pokud nepomúže,tak to samé,pouze změna karty na upřesnit a pak kliknout na obnovit(nastavení Explorer do původního stavu)

liwilterhage*
hodnocení

váš druhý postup pomohl. děkuji

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Patrně je zatrženo políčko u "přihlásit se trvale na tomto počítači".

liwilterhage*
hodnocení

právě že není

pravdomluvny*

Jaký používáš prohlížeč? Mozila Firefox, Google chrome, Opera, Internet Explorer, jiný?

liwilterhage*
hodnocení

v tomto případě se jedná o Internet Explorer

pravdomluvny*

Koukám, že odpověď už je níže :) Já mám IE vypnutý, tak mi chvíli trvalo, než jsem se dopracoval k tomu jak to tam přesně je. Body pro gamapolis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]