Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení PC a TV kabelem HDMI

Od: dedecek* odpovědí: 6 změna:

Mám prosbičku! Jem začátečník a nedaří se mně nastavit PC při propojení TV /LCD/ kabelem HDMI. Když restartuji PC tak obrázek s počítače mám ale jakmile se objeví plocha tak na TV zmizí. Nevím si rady! Je na toto nějaký program? Děkuji předem!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A zobrazení na TV máš jako "primární" nebo je to další zobrazovací zařízení vedle monitoru?

dedecek*
hodnocení

Zobrazení je na TV kde v menu TVnastavím položku HDMI. Díky!

A na počítači to máš nastaveno jak?

dedecek*
hodnocení

No pravě o to mi jde .-nijak.! Laicky řečeno kabel jsem zasunul do PC a TV a potřeboval bych nastavit PC! Když vytahnu LCD monitor z PC na TV to jde!

Připoj TV a na PS nastav ve vlastnostech gispleje, aby se ti obraz na TV klonoval s tím, co máš na PC.

dedecek*
hodnocení

Děkuji moc! Chodí to! Mleziva.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]