Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout do PC sms z Nokia 6310i?

Od: enaka odpovědí: 3 změna:

Poradí mi prosím někdo nějaký program, kterým se dá stáhnout sms a pod. z mého stařčkého mbilu? Díky moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Nejsem si jistý, ale přes Nokia PC Suite a připojení přes Bluetooth by to možná šlo.

doplněno 08.11.14 22:08:

A kdyby to nešlo, USB kabel se ještě pořád dá sehnat.

hodnocení

0x

Tak já si jsem jistý, jelikož uvedený mobil mám - a nepovažuji jej za stařičký. Nokia Suite dokáže zálohovat kontakty, zprávy, fotky, prostě komplet mobil

no, 12 let v oblasti elektroniky je docela dlouhá doba... :) opravdu jste si to nespletl s modelem 6300? (barevný, fotoaparát, SD karta...)

Jinak co jsem se dočetl, přes Bluetooth a Nokia PC Suite to jde, ale jsou s tím docela problémy a ÚDAJNĚ funguje jen s bluetooth s ovládacím softwarem Widcomm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]