Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače grafiky

Od: rulisekpetr123* odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Mám v PC grafiku Intel(R) Core Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz, 1 jádro, instaloval jsem ovladače z oficiálních stránek Intel, dokonce několikrát, napřed autodetect a po neúspěchu i manuálně. Vždy se mi nainstaluje pouze Manager, respektive program, kterým to tak nějak ovládám, ale když se pokusím spustit hru z PC, tak mi vyskočí hláška: Error: Could not init 3D system, atd...

Prosím o radu, zda dělám v postupu chybu nebo co jiného dělat, předem děkuji..

doplněno 08.11.14 20:07:

Windows 7 64bit

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Mám takový pocit, že P4 není grafika *ee* Asi budeš muset počítač rozebrat a zjistit, co v něm opravdu je.

hodnocení

0x

Jak napsal Praivo, Intel Pentium 4 není grafika a osobně by mě zajímalo, co na tento procesor stahujete a instalujete za ovladače ;) takže správným postupem je zjistit, jakou v počítači máte grafickou kartu a na tu stáhnout ovladače, víc se nedá poradit.

rulisekpetr123*
hodnocení

Souhlas, Intel Pentium 4 není grafika, díky za info, to jsem napsal špatně, grafiku však mám od Intel.

praivo*

Na takovéto integrované kartě se hrát ani nepokoušej a kup si pořádnou GPU, starší dnes zas tolik nestojí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]