Nejste přihlášen/a.
Zdravím, má někdo prosím nějaké zkušenosti s obchodem Terra PC v Brně-Táboře v Žabovřeskách? Chtěl bych si u nich pořídit nějaký zánovní notebook do 3000 Kč. Už jsem si u nich pořizoval zánovní mobilní telefon, a byl jsem spokojen velmi. Obsluha milá a ochotná stejně jako majitel, a právě i obchod mi připadal zajímavý, jak cenami, tak úrovní prodávaného zboží. Díky za vaše názory.
Já bych doporučil GigaComputer, ceny tam jsou vcelku dobré, obsluha velice příjemná (v Židenicích), pomůžou rádi se vším. Už jsem si od nich bral jeden počítač a jeden notebook a bez problémů, pokud v záruce přinesete zboží, tak vám ho opraví, není žasný problém. Určitě můžu doporučit i tento obchod. Nebo ještě Eurotech, najdete to na zastávce Tkalcovská, je tam taky perfektní obsluha a ceny jsou taky dobré. Teď tam zrovna mají v akci notebook, vypadá vzhledové opravdu dobře a určitě by vám i postačil výkonově.
Terra Pc rozhodně nedoporučuji!
Já si zde nechala spravit notebook(jestli se tomu teda dá tak říct) !
Měli spravit usb,zvuk.Na zvuk se pan zapoměl podívat,usb mi nefunguje vůbec,hlavně,že si za to nechali zaplatit!
Oprava trvala déle jak měsíc a to kdybych tam sama od sebe nezavolala jak to s opravou vypadá,byl by tam asi dodnes.
Dvakrát mi přislíbily,že mi zavolají jak to s opravou vypadá,ani jednou se tak nestalo.Na potřetí mi pán ,,opravář" řekne do telefonu,že bude notebook připraven k vyzvednutí.Když jsem tam daný den šla,notebook neopraven a ani neměli tolik slušnosti mi zvolat ať nechodím!
KATASTROFÁLNÍ PŘÍSTUP!TOMUHLE SERVISU SE RADĚJI VYHNĚTE VELKÝM OBLOUKEM!
Dobrý den,
Také nedoporučuji tento obchod, koupil jsem si od nich notebook přes aukro, když jsem vyhrál aukci, tak napsal, že všechny notebooky tohoto typu vyprodal a že až mu dojdou, tak se ozve. Trvalo to přes měsíc, pak poslal notebook, který měl vadnou baterku (říkal, že se mu to nikdy nestalo, že by to poslal s dobrou a přišla špatná). Po 2 měsících používání přestala fungovat grafická karta, reklamace přesně 30 dní a už 2 měsíce od něj požaduji úhradu za dopravu na reklamaci, ale to už se asi nedočkám.
Vyhněte se tomuto majiteli a jeho arogantnímu jednání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.