Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mne jestli existuje nějaký program na spojování jednotlivých samostatných PDFek do jednoho souboru PDF. Jde mi o to aby šlo pospojovat např. výpisy z bankovního účtů za 1 rok do jednoho PDF souboru, ale může to být i cokoliv jiného. Bylo by také dobré aby v tom šlo i měnit pořadí jednotlivých stránek. Byl bych rád kdyby to bylo zdarma bez nějakého časového omezeni nebo vkládání něčeho navíc do výsledného souboru a také aby to bylo v češtině. Předpokládám, že ale zdarma něco takového asi neexistuje.
vypadá to zajímavě i když docela dost recenzí na Stahuj.cz je kritických a v diskuzi na Sluneč/... lidí píšou, že je to zavirované. Velmi nerad bych si tím zaviroval počítač. Až tolik mi na tom nezáleží.
Slunečnice podle mne není dobrá, se Stuhuj mám zkušenosti dobré. PDFCreator si můžete stáhnout z oficiá/....
Ohlídejte si instalaci ► sledujte/čtěte, co Vám program nabízí, vyberte "vlastní instalaci"a odškrtejte vše, co nechcete.
(Stesky na nainstalovaný "bordel"jsou většinou od uživatelů, kteří instalace jenom automaticky odklikají.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.