Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtečka karet

Od: sword® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím vás potřebuji radu v PC mám danou čtečku karet, ale bohužel jsem ji dlouho nepoužíval a nevím, kde se má ukázat obsah karty. Pokud kartu zasunu signalizuje mě zelená dioda, že karta je zasunuta, ale už nevím kde ji v Pc najdu. Moc děkuji za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Zobrazí se ve složce Tento počítač, tam kde máte seznam disků v PC obsažených.

hodnocení

Děkuji, myslel jsem si to bohužel nic mě to neukazuje mám asi někde problém v PC.Děkuji za odpověď

hodnocení

2x

mrkni do Správce zařízení, zda a jak se ti tam ta šachta na kartu zobrazuje, zda tam je a nebo s chybou, pokud s chybou, tak přeinstalovat ovladač (potíže při obtížích...), kartu zkus v jiném PC, zda není chybka na kartě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]