Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Složka a jiné

Od: fanos7890 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Jak vytvořit novou složku a umístit třeba fotky. Jak postupovat? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Kde vytvořit? Většinou v PC, pokud máte nějaký OS, většinou Windows, klepnete pravým tlačítkem někam (na plochu, do adresáře - třeba v dokumentech) a dáte "Nový" a vyberete "Složka", vytvoří se nová složka, kterou můžete rovnou přejmenovat (později pak tl. F2 a editujete). Do této složky pak vložíte co chcete, to už víte jak se dělá a nebo nevíte o PC zhola nic?

Hlavně ne na plochu! Tam patří jen zástupci.

Jinak je rada v pořádku.

správně zástupci, já tam mám dočasně složky, které jdou hned jinam (na jiné PC v síti, do datového úložiště, na flash, k vypálení,..) a pak se mažou, tu plochu jsem mu spíš radil proto, aby to měl na zkoušku co nejjednodušší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]