Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Základní deska?

Od: fefeaws odpovědí: 2 změna:

Dobré ráno,

přestal mi fungovat notebook, ale zatím nevím proč. Baterka OK, nabíječka také - meřeno V-metrem. Když jsem ho zapnul tak se PC rozjede na cca 2s a pak se zastaví a zkouší naběhnout znovu. Toto jsem vysledoval díky větráku chlazení který se rozjede a následně zastaví. Vzal jsem to vylučovací metodou, odpojil jsem CR-rom, poté display (napojení externího dispale) a po odpojení HDD se PC rozjel a psal hlášku která je v příloze. HDD jsem opět napojil, odsouhlasil klávesou a celý cyklus co jsem psal na začátku se opakoval - PC už nenaběhlo. HDD jsem připojil na jiný PC - bez problému, tak jsem rovnou udělal zálohu. Nevím od čeho se odpíchnout co by to mohlo zapříčinit. Nemáte někdo zkušenost? Díky

Základní deska?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

V jiném PC jste z tohoto HDD nabootoval (nechybí některý z bootovacích souborů)? Je HDD správně zapojen, kabel je na doraz? (2 x Vás tam vyzývají, abyste prověřil připojení kabelem.)

chizuru*
hodnocení

0x

Ahoj,
zkusila bych vypnout v BIOSu bootování ze sítě. Pokud nepůjde vypnout tak alespoň přesunout v bootovacím pořadí až na konec.
Pokud to nezabere.. Je tam síťová karta na kartě (Zvlášť od základní desky připojená)? Pokud ano, je správně dosazená? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]