Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Verbatim Store n Mini 32GB fialový - je OK?

Od: astik odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, má otázka zní, jaký je tento FD: Verbatim Store n Mini 32GB fialový. Jen jestli to není "krám" *smich*

Díky ;)

doplněno 07.11.14 20:00:

Tak jsem tu flashku koupila a po jejím otevření jsem zjistila, že udávaných 32GB nemá, ale jen 29,2GB - volné místo. Využité místo má 16,0kB. Matikou rozhodně nežiju, ale tohle mi prostě nesedí. Je to normální? Vím, že každá flaska si kousek místa "ukousne", ale tohle...?

Verbatim Store n Mini 32GB fialový - je OK?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, také mám flashku (jinou) od stejné firmy a je stále OK. Verbatim považuji za dobrou firmu. Když tu flashku budete správně používat, tak vydrží. Zdravím!

P.S. Je to USB 2.0 a to je pomalejší, než USB 3.0 - moc vadit to nemusí.

doplněno 07.11.14 20:17:

astik - ano, to je normální.

To se načekáte, až budete kopírovat větší objem dat :)

astik
hodnocení

Jak načekám? *nevi* Chci na ni dát jeden seriál a pár filmů. Je to pro starší tetu, že na to bude koukat v tv. Chápu že jsou lepší, ale taky o dost dražší... :(

helper123*

Pokud to tam chcete dát jen jednorázově a ne třeba každý den, tak je USB 2.0 v pohodě, rychlost přehrávání to neovlivní a těch pár minut nvíc při přetahování počkáte. ;)

astik
hodnocení

Děkuju, jo pochybuju, že si to bude každý den vyndavat, spíš vyjímečně, takže pokud to bude přehrávat OK, tak to nebude žádný problém. Jinak jsem zvyklá, že co se týče pc-věcí, tak to trvá vše dlouho..., aspoň u mě *ee*

astik
Když mi to ukradne 3GB tak to normální není! Tomu já říkám zlodějna. Když si půjdu koupit sadu 6 skleniček, tak v balení jich taky nebude jen 5. Ale jinak díky za odpověď. :)
astik
hodnocení

Děkuju za vysvětlení, ale je to pořád "podvod". On ne každý (viz já) to ví. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]