Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podsvícení displeje

Od: daviddone* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám ultrabook (hp spectre xt pro) a z ničeho nic mi ztmavla půlka displeje. Displej je normálně čitelný, jenom to prostě vypadá, jak kdybych na jedné půlce displeje nastavil jas na minimum. Notebook již není v záruce, tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví v čem by mohla být chyba a kolik bude stát oprava. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

došlo k poruše na podsvícení displeje, podsvícení je LEDkami, rozděleno do více okruhů, pravděpodobně na jedné části je porucha, nebude to až tak drahá záležitost...nejlépe servis...

daviddone*
hodnocení

a co to pro mně znamená? bude potřeba vyměnit celej displej nebo jenom podsvícení?

nejlepší by bylo opravit jen podsvícení, záleží také na přístupu servisu...zkuste se domluvit na opravě..nejdřív je třeba ale diagnostikovat poruchu daného přístroje...a to na dálku nelze...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]