Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máme takový problém, bydlíme na bytě 3, já (PC 1), funguje internet pokaždé, Martina (PC 2) - internet funguje bez problému, dokud se nepřipojí Petra (PC 3). Potom funguje internet na PC 3 pořád a PC 2 se sám odpojuje a připojuje, prostě padá. Jedná se o router ZTE ZXHN H108N V2.3 (Jazztel). Píši ze Španělska.
Nevíte někdo, co případně nastavit, přenastavit v routeru, aby fungoval všem, případně stabilněji na PC 2? Díky moc P.
předpoklad - jste připojeni přes wi-fi, změnit kanál na PC2 nebo PC3, pokud jsou to blízký kanály (a to asi ano) - dochází k rušení PC2
připojit se na router přes webový prohlížeč, přihlásit se ja admin, najít v nastavení wi-fi kanály a přestavit
doplněno 06.11.14 13:28:tady je manuál v AJ
doplněno 06.11.14 13:30:strana 12 (2-2) přihlášení jméno 1234, heslo 1234
v routeru jsem, Network - WLAN - Basic a u channel je tu napsáno Auto (pod roletkou možnosti auto a čísla od 1 do 13), je to ono? A co tam nastavit? Díky moc
já mám taky ten problém, ale to mám router NETGEAR 3800, kdy občas dochází k výpadkům internetu na WIFI (přitom síť funguje), nikdo neporadil, ani upgrade nepomohlo, prostě čas od času, zvláště když se na to připojilo víc notebooků, to zlobí
vyřešil jsem to tak, že jsem na síť (mám i kabelový rozvod) přes switch napíchl další wifi router (TP LINK), který tímto netrpí a je to bez problémů, jediným mínusem je, že pokud se chci dostat na externí úložiště NAS v síti, tak přes TP LINK to nejde, musím jít přes NETGEAR a tedy dočasně se přepojit
doplněno 06.11.14 12:41:ale pořízení dalšího wifi routeru TP LINK nebyl jediným důvodem - posílil jsem ještě signálv jiné části domu a na zahradě venku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.