Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při startu pc se mě mažou programy

Od: pepino78 odpovědí: 29 změna:

Dobrý den,mám problem , pokud vypnu notebook ,tak při zamnutí se mě plocha jako při prvním zpuštění , vymažou se mě hesla,obrázky, filmy,ostane mě jen par programu stažených,jinak musim vše ukládat od znovu.Stalo se mě to podruhe za sebou ,mám něco špatně zaheslované? Děkuji moc za rady !

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to je nějaká divočina - spíše Vám zmizí nějaké nastavení (asi ikon na ploše), ne?

A z HDD se snad nesmaže nic? Zkuste to popsat lépe a také, o jaký jde OS Windows. Zdravím!

doplněno 06.11.14 12:32:

Takže je to definitivně smazáno z HDD? V Koši není nic? Zkusil jste Obnovení systému? Co hlásí po použití antivir? Vše, co zmizelo bylo přímo umístěné na Ploše? Jaký je to OS Windows?

Nepřihlašujete se do jiného profilu?

doplněno 06.11.14 16:35:

pepino78 - jaký je po startu NTB čas a datum. Je správný a aktuální nebo jiný?

doplněno 06.11.14 17:17:

pepino78 - zkuste tento postup z videa a přihlašujte sr jako administrátor.

pepino78
hodnocení

Dobře,pokusím ,se dnes jsem vypnul notebook , pak jsem ho zapnul, zmizel mě obrázek na ploše, uložene obrázky , filmy atd, hesla u facebooku , prakticky všude, jen mě ostalo na ploše par programu avast , program na stahování ,prostě programy na ploše ostaly všechny,ale v notebooku vše zmizelo , prostě jako kdybych nastartoval notas poprve od koupě .

opravdu nemáte ve správě účtů nastaveno více uživatelů?

paw*
Neprihlasuje vas to nahodou na dicasny profil? Zkuste pohybat ikonama, odhkasit se a prihlasit. Ale s nainstalovanyma programama by to nic delat nemelo.
pepino78
hodnocení

ano,přihlasuje

ccleaner

napadá mne pár věci...

1) vir

2) chybné nastavení nějakého univerzálního "čističe" - při užívání nějakého programu pro optimalizaci PC (activbooster) - zruší a vypne vše, co by mohlo zbržďovat PC...

3) chyba OS - nedostatečně nebo chybně nainstalováno

micro

Nebo nelegální kopie windows = mizí obrázek plochy

hmm

nikdo s nelegální kopií by se přece veřejně takto neusvědčoval... musí být problém jinde... nelegální kopii každý tají :)

pepino78
hodnocení

Mam legalní,koupil jsem ho s notebookem ,akorat jsem z 8.1 přeinstaloval na 8 windows, ale to už mam tak 3/4 roku a nic, až ted mě to začlo blbnout

pepino78
hodnocení

OS ten jsem neměnil ,je tam original , mam avast ,nechapu to

pepino78
hodnocení

ikony na ploše ostanou,jen tapeta zmizi, pouze se mě smaže uložene obrázky ,filmy ,hela kde se přihlašuji , OS windows 8,

atj*
hodnocení

0x

Ahoj,

starý nebo novější pc? Jestli ti tam zůstal avast, je možné že se hádá s jiným programem a dělá to neplechu.

Pamatuji si, že jsem měl kdysi NERO a ALKOHOL a tyto dva se mi neshodly a po třech minutách se mi pc vždy samo restartovalo. Vymaž všechno co tam máš. Přeinstaluj třeba i wind. a hdd. Začni znovu.

pepino78
hodnocení

Mám skoro rok starej notebook,začlo mě to dělat až ted , vubec nevim co se stalo, mám vše original , i operační system , prostě když ho vypnu a pak zapnu tak mě to zmizí , nechápu to , tapeta z plochy ,uložene obrázky ,filmy ,hesla kde se přihlašuji ,ale na ploše mě ostane ikonky .: cclean, koš, advanced , ashampoo,goom , mám poořád to same , z ničeho nic mě to začlo dělat

hacker

To bude jistě vir který maže disky... :D

ccleaner
hodnocení

0x

zkuste v nouzovém režimu se sítí spustit NOD32 - ESET ONLINE SKENER ZDARMA

možná je vir v obnově systému, takže bych nejprve vypnul obnovu systému... pak kontrolu v nouzovém režimu

pepino78
hodnocení

Kde najdu prosím nouzový režim?

ccleaner

v tom případě doporučuji návštěvu servisu PC :D

atj*

windows.microsoft.com/...

je dobré tyto základy znát a umět. Většinu věcí si můžeš v budoucnu udělat sám bez pomoci servisu.

Projeď to tím Esetem a zkus najít vir.Pokud nebude - zkus vymazat ty programy co tam máš. Servis se dá navštívit jako poslední možnost.

doplněno 06.11.14 16:10:

Ještě doplním. Zkus si vzpomenout po jaké události se ti to přihodilo. Může to být nějakou blbostí, ale i něčím vážnějším. Když na nic nepříjdeš, obrať se na ten servis dokud máš záruku.

pepino78
hodnocení

Ale proč když mě najede noteboook,tak mě to jde přesně tak jako když jsem koupil notas a poprve ho zapnul , vše od znovu , google atd

julek
hodnocení

0x

Zdravím, nebude to náhodou tím, že má tapetu staženou z netu - jakoby odkaz na www, nebo staženou do tempu, stejně jako stažené foto a video a v iexploreru má nastaveno, aby se tato složka po vypnutí vymazala?

pepino78
hodnocení

Tak jsem něco našel ,tohle mě píše : Byl jste přihlášen pomocí dočasneho profilu.Nemáte přístup ke svým souborum a soubory vytvořene v tomto profilu budou po vašem odhlášení odstraněny.Problem vyřešítetak,že se odhlasíte a znovu sepřihlásíte později .Detaily najdete v protokolu udalostí.Mužete se take obrátit na správce systemu. Tak a co ted?

praivo*

Co by, v Ovládacích panelech vytvoř nový účet a buď jako admin, nebo v nouzovém režimu (pokud vytvoříš účet s admin. právy, tak se stačí přihlásit na něj) jdi do C:/Users/[jméno starého účtu] a potřebná data překopíruj do tamtéž se nacházející složky účtu nového. Pak jsi zas do Ovládacích panelů a starý účet smaž.

pepino78
hodnocení

No napsal jsi to hezky,ale trochu srozumitelně ano, pleteš tam i nouzovy režim

atj*

a jak se ti to podařilo?

pepino78
hodnocení

jinak jsem v počítači našel svuj profil a je tam vše ,obrazky ,videa ve složkach,ale jak si ho mam znovu nastavit?

Ovládací panely/Uživatelské účty/ tam si vybereš svůj profil a musíš si ho ve vlastnostech nastavit na administrátorskou úroveň, nepotřebné profily můžeš odstranit, doporučuji ještě nastavit u svého profiluheslo pro přístup, po najetí PC ti pak vyjede okno, kde se přihlásíš

paw*
Musis vytvorit profil novy s jinym jmenem a stary smazat. Obrazky a veci si pretahni a hotovo.
pepino78
hodnocení

mam tam napsano :pod jmenem mistni učet administrator chraneno heslem , takhle ok?

paw*
Jj, to by melo byt ono

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]