Nejste přihlášen/a.
Na čem mi pojedou lépe hry? Na i5 4460 a grafice r9 270 nebo fx 8320 a grafice gtx 760?
14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
losmajos*
0x
Zdravím! podle mě to pojede líp na fx 8320 a grafice gtx 760
ale samozřejmě pojedou skvěle i na i5 a r9 270 ![]()
losmajos*
No můžete porovnat... ale zase takovej rozdíl to není, AMDčko má 3,5 GHz a turbo má 4 GHz což je dobrý a i5 3,2 a 3,4 GHz... i5 tam má navíc integrovanou grafiku Intel HD Graphics 4600... porovnejte recenze zkraceno.cz/... a zkraceno.cz/... za mě AMD
re*
0x
Na sto procent je lepší ten i5, on je dokonce lepší než fx8350 aspon co se týče her a i do budoucna na hry bude tenhle i5 lepší, pokud jde o grafiku, myslím že jsou stejně výkonné, akorát 760 bude počítat physx místo procesoru, amd má mantle... každá má jiné výhody.
bloody8
O tom i5 vím, taky ho chci víc, u toho amd mě zase láka gtx 760 která js výkonější než 270...
bloody8
To já vím celpu dobu že je gtx 760 lepší, ale i5 je zase lepší než fx 8350, asi vezmu tu sestavu s i5
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]