Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na mou sestavu

Od: vergoncz odpovědí: 17 změna:
17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

0x

Že ti tam chybí například síťová karta...

USB WiFi adaptér rozhodně není na hry, a po chvíli bys měl chuť ho vyhodit z okna

k2

Tak tu ma snad na desce ne?

fiser22*

Má, to mi trochu uniklo jak jsem to tak narychlo pročetl :D Pardon, beru zpět :)

vergoncz
hodnocení

Takže ten usb adaptér je tam zbytečný?
fiser22*

Zbytečný není pokud to chceš opravdu přes wifi, ale kabel je kabel, wifi ti nevytvoří řádně stabilní připojení, na hry, stahování, apod je opravdu lepší natáhnout si UTP kabel

au1
hodnocení

0x

1. MSI grafiky s chipsetem ATI jsou hodně poruchový. Na druhou stranu mají výbornej chladič.

2. Zdroj Seasonic 400W, připlať si za Corsaira. Měl jsem v podobně sestavě Seasonic 500W, při větším odběru výkonu byl neskutečně hlučnej.

3. Chybí tam SSD, neříkám že nestačí klasickej disk, ale s SSD ti vše poběží svižněji

4. DVD mechanika zbytečnost, wokna nainstaluješ z flešky a jen zadáš zakoupený licenční kód, hry si stáhneš ze Steamu nebo Originu

re*

ano, ty jsi tak é genius a až bude chtáít vložit do mechaniky cd tak nebude moct, tohle je rada nad zlato.

au1

než kolem sebe začneš kopat, tak se prober, páč je rok 2014 a přes CD nebo DVD už není třeba nic přenášet. Dneska jde vše udělat přes internet a instalace systému přes USB flešku. Ty budeš asi ten typ co má v komplu ještě i mechaniku na diskety.

re*

ano genie, problém je v tom že když si windows nebude chtít upirátit tak bude nejdřív vložit dvd do mechaniky aby to mohl dát na fleshku, a zapoměl jsi na hudbu.

au1

jak říkám, žiješ v minulosti. windows nainstaluje z usb flešky, a vloží zakoupený klíč. již jsem to psal, asi ve svým zápalu proti mé genialitě sis toho nevšiml. Hudba na CD? to už ani nebudu komentovat.

re*

ted je otázka kde najdeš windows na flashdisku, pokud se ho teda nerozhodneš upirátit.. nebo snad microsoft nabízí ISO windows?

re*

SSD, jsi blázen? TO snad nemyslíš vážně. SSD na rychlejší start win / programů? Ty raději nerad, svižně mu to nepujde, akorát mu to o pár miliseknd dříve naběhne. SSD je vhodné na profesionální úpravu fotek nebo videií.

doplněno 06.11.14 09:54:

Tam ten rozdíl opravdu uvidí, ale on neni profesionál.

au1

no dobře že ty seš profesionál :) očividně nemáš s SSD žádný zkušenosti, s tou úpravou fotek jsem se i zasmál :)

re*
hodnocení

0x

ramku bych nebral jednu 8 GB, ale 2x4GB - je lepší než samotná 8GB.

vergoncz
hodnocení

Rozdíl mezi 2x4gb a 1x8 gb je zanedbatelný, navíc mám více slotů pokud bych chtěl v budoucnu uprgadovat...
re*

ne to teda neni

vergoncz
hodnocení

pctforum.tyden.cz/...
V běžném použití nepoznám rozdíl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]