Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám doma asi 10 let starý PC, který je už docela pomalý a celkově se na něm už stáří podepisuje. O tom. že nezvládá novější hry a náročnější programy, je celkem zbytečné se zmiňovat. Právě pro to ale přemýšlím o koupi nového, ale tentokrát notebooku. Vybírám si nějaký herní, ale z nižší cenové kategorie, což je okolo 13 000.
Slyšel jsem ale že je možné si nechat starý PC předělat nebo nechat sestavit úplně nový.
Myslíte, že mě vyjde levněji koupě nového notebooku a nebo si nechat starý PC předělat, tak aby měl výkonnost alespoň levnějších herních notebooků? A co je podle Vás výhodnější?
Děkuji za rady
Tak sestavenej komp bude za stejný peníze rozhodně výkonnější než notas. Předělávat takhle starej komp, to ti z něj zbude jen bedna, jinak vše z ní vyházet a koupit nový.
Dobře, děkuji
ale ještě se zeptám, když říkáte za stejný peníze a výkonnější, tak když bych chtěl ušetřit a stačilo by mi stejně výkonný jako ten noťas, tak bude tam velká finanční úspora nebo to bude jen v pár 100 korunách? Myslím, když bych si ho nechal sestavit podle parametrů daného notebooku.
NTB je pro lidi na cesty, do škol, do práce... Pokud jste zvyklý na stolní PC a nevadí vám, že musíte k PC do pokoje, můžu jen doporučit kompletní nový PC - budou Vánoce - pokud spěcháte, kupte něco s dobrou základní deskou a možností dále doplňovat, vylepšovat.. Případně set "lastminute"
Pokud až tak moc nespěcháte.. v lednu budou výprodeje s cenou až o 20% nižší, než předvánoční akce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.