Nejste přihlášen/a.
Mám tablet Asus a když mi někdo volá na Skype - tak nezvoní. Mikrofon funguje, nastavené upozornění mám také. Pokud volám já, zvoní, ale nezvoní když někdo volá mě. Prosím poraďte. Díky.
1. nástroje/nastavení/nastavení zvuku a zde položky reproduktory a zvonění Je v obou totéž?
2. nástroje/nastavení/zvuky Je tady nastaveno vyzvánění?
Diky ale jedná se o tablet. V nastavení mám zvuky zapnute,reproduktory tam nejsou. Vsechna upozornění a zvuk funguje, pouze nezvoní při Skype, když někdo volá mě. Když volám já, vyzvánění je slyšet, zvuk dobrý i pri hovoru, ale mě to nezvoní, tudíž nevím že mi někdo volá. Poradite?
Mám, to je špatně?
doplněno 06.11.14 19:05:Zrušila jsem "automaticky přijímat hovory", a světe div se, ono to funguje. Nechápu, to by mě nenapadlo. Mockrát děkuji.
Když Skype automaticky přijme hovor, tal vyzvánět nemůže, to je vlastnost tohoto režimu.
Automatické přijímání hovorů v telekomunikacích obecně znamená, že hovor "nevyzvání" a je ihned spojena hovorová cesta. Používá se to třeba v call centrech, aby operátorka nemusela každěho volajícího "odklikávat", tedy přijímat hovor. Kdybych to měl "přenést" na pevnou linku, tak by to bylo asi takhle:,telefon by nezvonil a hled by sám zvedl sluchátko.
Další nevýhoda tohoto režimu je, že když si ho zaktivujete, někdo vám volá a vy si toho nevšimnete, může vás "odposlouchávat".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.