Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stroj na hry

Od: deusexnenisex odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

jsem přimárně konzolista ale hry na PS4 jsou předražené. Proto si chci PC primárně na hry a multimedia.

Je lepší koupit si notebook nebo postavit stolní?

V případě notebooku mám vybraný jeden s i7 procesorem a grafikou GTX860m.

V případě stolního

alza.cz/...

alza.cz/...

16 GB RAM a další komponenty. U stolního PC je chlazení lepší vybrat velký pasivní a k tomu větrák co se montuje z boku, nebo vybrat vodní. Jaké má vodní výhody krom toho že se tam nezanáší žebra toho pasivního chladiče?

Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
hodnocení

1x

Ahoj,

to je jako kdyby ses ptal jaké si koupit auto, nebo jestli je lepší chleba či rohlík.

Prostě musíš zvážit své možnosti. Co od toho čekáš, Notebook můžeš přenášet, do PC si můžeš časem koupit lepší díly.

Ale jestli chceš přímo sestavu na hry, tak rozhodně stolní pc. U toho chlazení je to těžké protože všichni si budou vychvalovat to své. Z mnoha testů jsem zpozoroval, že vzduch je lepší nejen co se týče výkonu ale i životnosti.

kangaroo*
hodnocení

0x

i7 je zbytečný luxus. Teda pokud neřešíš peníze, tak si ho kup. Pokud chceš nakupovat dražší hardware, tak si opravdu postav stolní herní mašinu. Při sestavování bych pamatoval taky na SSD disk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]