Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nastartovat systém Win7

Od: dudu76* odpovědí: 3 změna:

Prosím poraďte... Aktualizace "avg tuneup pc" si vyžádala restart počítače, po té se objevila hláška, že nejde nastartovat systém a doporučená automatická oprava. Tu jsem spustila a po dalších 2 automatických restartech to napsalo, že systém nejde opravit bylo mi doporučeno odeslat problém a potom se poč. úplně vypnul. Toto jsem opakovala několikrát se stejným výsledkem. Chvilku předtím jsem dávala celkový antivirový test (AVG) a nic se nenašlo. Máte někdo radu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Jde alespon nabootovat "nouzovy rezim"? Popripade "posledni znama funkcni konfigurace"?

dudu76*
hodnocení

Ne nejde vždy naskočí na sekundu modrá obrazovka nic z ní nestihnu přečíst a poč. se restartuje a rovnou tam naskočí opět doporučení automatické opravy a tak pořád dokola

dudu76*
hodnocení

Vyřešeno- odešel harddisk. výměna 2000kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]