Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet SMART - CHINA

Od: ladislavcudlin odpovědí: 9 změna:

Koupil jsem tablet Smart , z 2 ruky šlo vše v pořádku a tak jsem jej odložil na další den . Po spuštění naběhla stránka s čísly 1---0 OK CHCE TO NA MĚ PIN KTERÝ NEZNÁM , já sám jsem včera s tabletemani s nastavením nic nedělal , tak mě to překvapilo Zkusil jsem udělat reset plus , minus zvuk se současným spuštěním pover A NIC . Nemá prosím někdo zkušenost s těmito čínskými tablety a jejich sprovoznění , když nevím pin který to po mě chce? Děkuji všem za pomoc laco

Tablet SMART - CHINA

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

2x

Čína neČína, všechno je to na jedno brdo. Zjistil bych si podle typu jaký má procesor (čipset) a podle něj vyhledal kombinaci kláves pro hard reset. Nabil, vypnul, resetoval.

cudlinladislav
hodnocení

Mohu jen doplnit pro ty kteří mi mohou pomoci jedná se o tablet SMATRPHONE NOTE ELITE- Android 3G , PROCESOR ARM 7,1 GHZ ----dle prodejců na internetu

stonek*

PROCESOR ARM 7,1 GHZ nic neřekne, podstatné je jestli je to Qualcomm, Mediatek, Rockchip, Intel Allwinner... atp.

cudlinladislav
hodnocení

Jelikož nevím ani co a jak hledat - můžete mi nějak pomoci děkuji za ochotu nebo alespon poradte nevím si rady

stan33
hodnocení

2x
Nešlo to jako že z vypnutého tabletu nenaběhlo to systémové menu kde jde udělat formát , mazat cache, aktualizovat sw nebo že se nedá formátovat? Kombinací kláves a délky jejich podržení je spousta-buď testovat, nebo googlovat pro konkrétní model/čip. A prodejce heslo nemá, nebo není to něco od výrobce ve stylu 1234?
Ja mám třeba recovery menu stisknout VOL-a držet,až pak k němu stisknout POWER a oboje hodně dlouho držet. (pohyb v menu vol+- a potvrzeni power)
ladislavcudlin
hodnocení

Děkuji za pomoc - nepovedlo se ani po 5 min. držení ani ten spůsb 12345--0 je to kupováno před rokem ale doluva s nimi žádná samzřejmě reklamaci nuznají , což sem jen zkusil . vzadu mí tablet dírku reset ale také se nic neděje at zkouším všemi způsoby laco

stan33
hodnocení

0x
To má sim kartu? A nechce to náhodou pin karty sim,nedělal jsi s ní něco? Pin bude na té kartě k sim a většinou se sim tak po třech pokusech blokne a pak jde zadat heslo třeba po hodině nebo to chce puk.Jen mně to tak napadlo tak otestuj?

stan33
hodnocení

0x
Jen mně tak napadlo do toho recovery menu se musí jít na vypnutém tabletu (tj uplně vypnout a ne zhasnout displej) a je řada kombinací tlačítek-podle toho jaké tam jsou vol+-, , power, home, fotaparat, , když není návod tak je nutné to zkoušet. Ale nejčastěji asi vol+a power. Každopádně je třeba to podržet než buď naběhne recovery, tablet se jenom zapne nebo se nic neděje. :)
Není to k tomuto tabletu ale možná na inspiraci co hledat:
androidforum.cz/...
www.howtogeek.com/130611/how-to-factory-reset-your-android-phone-or-tablet-when-it-wont-boot/
Nebo prohlédnout Xda developers a nebo se zeptat na českých android fórech.

hodnocení

0x

No, pokud to chce pin, tak ho může chtít simka, jestli je ten tablet umí, a pokud to není pin, tak pro reset tabletu bývá u některých číňanů přímo resetovací tlačítko, je to taková dírka, nejčastěji bývá pdo nějakým volně přístupým krytem, například u baterie...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]