Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem tablet Smart , z 2 ruky šlo vše v pořádku a tak jsem jej odložil na další den . Po spuštění naběhla stránka s čísly 1---0 OK CHCE TO NA MĚ PIN KTERÝ NEZNÁM , já sám jsem včera s tabletemani s nastavením nic nedělal , tak mě to překvapilo Zkusil jsem udělat reset plus , minus zvuk se současným spuštěním pover A NIC . Nemá prosím někdo zkušenost s těmito čínskými tablety a jejich sprovoznění , když nevím pin který to po mě chce? Děkuji všem za pomoc laco
2x
Čína neČína, všechno je to na jedno brdo. Zjistil bych si podle typu jaký má procesor (čipset) a podle něj vyhledal kombinaci kláves pro hard reset. Nabil, vypnul, resetoval.
Mohu jen doplnit pro ty kteří mi mohou pomoci jedná se o tablet SMATRPHONE NOTE ELITE- Android 3G , PROCESOR ARM 7,1 GHZ ----dle prodejců na internetu
PROCESOR ARM 7,1 GHZ nic neřekne, podstatné je jestli je to Qualcomm, Mediatek, Rockchip, Intel Allwinner... atp.
2x
Ja mám třeba recovery menu stisknout VOL-a držet,až pak k němu stisknout POWER a oboje hodně dlouho držet. (pohyb v menu vol+- a potvrzeni power)
0x
Není to k tomuto tabletu ale možná na inspiraci co hledat:
androidforum.cz/...
www.howtogeek.com/130611/how-to-factory-reset-your-android-phone-or-tablet-when-it-wont-boot/
Nebo prohlédnout Xda developers a nebo se zeptat na českých android fórech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.