Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kernel data inpage error (dxlkrnl.sys)

Od: simick* odpovědí: 5 změna:

čau lidi potrebuju fakt pomoc.
Mam ntb acer aspire s win8 a kazdych 15 minut co jsem na netu se mi pocitac sekne, obrazovka zmodra a napše se mi tam: je nam lito ale v pocitaci doslo k problemu, prave sbirame potrebna data a pote pocitac restartujeme.
Kernel_data_inpage_error ..
Nevim co s tim uz sem fakt zoufala, a ohledne SW a HW atd jsem amater takze prosim o trpelivost a odbornou radu.
dekuji
Simca

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

2x

No, sám od sebe nevím, na internetu se občas někdo na podobnou věc ptá a dostává rady, že má spustit chkdsk apod. To by bylo lepší si přímo přečíst, bývá tam popsán i postup. Obvykle ale už není napsáno, zda to pomohlo. Jenže na hledání po netu potřebuješ mít aspoň trochu funkční PC. Takový můj pokus o radu, aby ses dostala aspoň na chvíli na inernet, by mohl být: zkus povypínat vše, co jde, aby se uvolnilo co nejvíc paměti. Možná vypni i antivir, ale nestahuj pak nic z webu, ani nic cizího nepouštěj, ani nečti maily. Jestli máš žravý prohlížeč, zkus nějaký jiný.

Taky jsem našel názor, že by se mohlo jednat o chybu HDD nebo RAM (ostatně to by ty už zmíněné kontroly mohly také odhalit), ale myslím, že to bude spíš softwarový problém.

simick*
hodnocení

Jeste mam klasicky stolni pocitac tak se muzu mrknout tam. Ale prece jen notas je praktictejsi. Zkusim to prozkoumat.
Dekuji za radu :)

hm*
hodnocení

0x

Nepokračuje to hlášení ještě konkrétním číslem chyby?

simick*
01.11.14 23:55
hodnocení

Kernel data inpage error (dxlkrnl.sys)
simick*
hodnocení

tenhle prispevek jsem musela psat na trikrat :/
Antivir tam mam, PC nijak nezatezuju. nevim cim to je

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]