Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odinstalace The sims 3

Od: honzous00 odpovědí: 2 změna:

Čau, chtěl bych se zeptat jestli nevíte jak odinstalovat aktualizaci the sims3, protože při stahování se asi něco nepovedlo.Zkouším to odinstalovat normálně, odinstalace probíhá, dokončí se, restartuju PC, a hra je tam pořád. Zkoušel jsem dát tu hru i znovu nainstalovat, ale ohlásí mi že tam je novější verze, takže se instalace nespustí.

Prosím o radu.

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, asi bych zkusil po odinstalaci hry program CCleaner a vyčistil registr. Potom by už mohla proběhnout nová instalace hry bez problémů. Zdravím!

P.S. Pokud najdete složku/y s tou hrou (jejím zbytkem), tak ji/je před novou instalací smažte.

doplněno 02.11.14 17:17:

Použijete tento program a budete dávat pozor na jeho nastavení (nebo ponecháte výchozí).

slunecnice.cz/...

honzous00
hodnocení

jak mám pročistit ty registry

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]