Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem za úkol zakoupit pro našeho syna notebook k blížícím se Vánocům.
Zeptat se syna, jaký notebook by chtěl, samozřejmě zeptat nemohu, protože to zatím ani netuší a chceme, aby to tak zůstalo.
Rád bych notebook koupil tam, kde nedělají potíže s reklamací (není-li na straně zákazníka), prostě takový osvědčený obchod. Kamenný obchod u nás není, proto jsem nucen ho koupit na internetu.
Nechci zde dělat reklamu, ale na internetu jsem našel CZC, Alzu, TSbohemia a další...
Poradíte mi s výběrem a kde jej koupit?
Budu rád i za přípané zkušenosti, popř. jakému eshopu se raději vyhnout.
Požadavky:
- cenová relace do 10tis.Kč
- notebook bude používat do školy, ale rád si zahraje novější hry typu 3D
- Windows 7 (8.x)
- Shrnu-li to, tak samozřejmě co nejlépe vybavený, za cenu 10tis.Kč.
bych šel asi na czc.cz/...
CZC jsem také párkrát vyzkoušel a nemůžu jim nic vytknout . . . alza.cz s reklamací dost nepříjemná zkušenost (tablet s pojištěním proti pádu nešel po pár měsících - než pán pochopil, že je to pojištěno... stále mlel "a vám to asi spadlo ne?"..)
Před Vánocemi bych se mrknul ještě na nějaké akce Datart...
Zkuste se podívat na Heureka.cz tam srovná ceny noutbooků třeba i 50 obchodů (u garantovaních touto stránkou by neměl byt problém)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.