Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit notebook pro syna (e-shop)

Od: klobaska* odpovědí: 4 změna:

Dostal jsem za úkol zakoupit pro našeho syna notebook k blížícím se Vánocům.
Zeptat se syna, jaký notebook by chtěl, samozřejmě zeptat nemohu, protože to zatím ani netuší a chceme, aby to tak zůstalo.
Rád bych notebook koupil tam, kde nedělají potíže s reklamací (není-li na straně zákazníka), prostě takový osvědčený obchod. Kamenný obchod u nás není, proto jsem nucen ho koupit na internetu.
Nechci zde dělat reklamu, ale na internetu jsem našel CZC, Alzu, TSbohemia a další...
Poradíte mi s výběrem a kde jej koupit?
Budu rád i za přípané zkušenosti, popř. jakému eshopu se raději vyhnout.
Požadavky:
- cenová relace do 10tis.Kč
- notebook bude používat do školy, ale rád si zahraje novější hry typu 3D
- Windows 7 (8.x)
- Shrnu-li to, tak samozřejmě co nejlépe vybavený, za cenu 10tis.Kč.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmlc*
hodnocení

3x

bych šel asi na czc.cz/...

CZC jsem také párkrát vyzkoušel a nemůžu jim nic vytknout . . . alza.cz s reklamací dost nepříjemná zkušenost (tablet s pojištěním proti pádu nešel po pár měsících - než pán pochopil, že je to pojištěno... stále mlel "a vám to asi spadlo ne?"..)

Před Vánocemi bych se mrknul ještě na nějaké akce Datart...

pacourek*
hodnocení

1x

Zkuste se podívat na Heureka.cz tam srovná ceny noutbooků třeba i 50 obchodů (u garantovaních touto stránkou by neměl byt problém)

kangaroo*

Já nakupuji podle srovnání cen a pak si vyberu mezi 5 nejlevnějšíma, kde to mají hned skladem, poštovné a výborné Heureka hodnocením. Nikdy nenakupuju, že mám 2-3 eshopy a tam to prostě nakoupim za každou cenu i když to bude mnohem dražší.

doplněno 01.11.14 12:38:

Na dobírku

honzacz*
hodnocení

1x

velmi spokojený jsem s alza.cz a czc.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]