Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrzava se obrazovka

Od: begi25® odpovědí: 7 změna:

Zdravim přatele a prosim o radu.Mam notebok a asi dva tydny sem si všiml že když kliknu na nejaky odkaz nebo stranku,tak na par sekund asi 30 sekund my zamrzne obrazovka a pak se rozjede.Nedela to pokažde.Nikdy sem s tim nemnel problem.Rychlost internetu mam 40.Diky moc za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

0x

Jaký prohlížeč používáš?

02.11.14 10:19
hodnocení

Firefox.

k2

Dela to ve vsech prohlizecich, nebo pouze v tom FF?

hodnocení

Ja použivam jenom FF.Ale podivam se i na Google.Zatim diky-když tak přejdu na Google.

barbakan*

Když jsem používal Googl Chrome, tak mi to dělalo také a když jsem přešel na Mozillu, vše OK

hodnocení

0x

Reaguje v tu dobu počítač? Popřípadě další list v prohlížeči? Pokud ano tak to bude internetem a nebo domácí sítí. Rychlost 40, no a to máš změřený v tu chvíli? A co odezva? Zkus na www.speedtest.net

isteron
hodnocení

0x

Nízka kapacita RAM. Dlho musí listovať.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]