Nejste přihlášen/a.
Prosím,doporučte mi nějakou osvědčenou stránku,odkud by bylo možné jednoduše a bez nebezpečí stahovat písničky ve formátu mp3. děkuji
Dobrý den, také si můžete vyrobit audio ve formátu MP3 přímo z hudebního videa na YouTube pomocí stránky viz odkaz (neklikejte tam na reklamu, ale na odkaz pro stažení konvertovaného audia - hned pod textem). Zdravím!
Já používám trochu jiný způsob. Se všemi těmi stránkami nebo staženými programy jsou různé problémy- Třeba nejda stáhnout ta nebo ta písnička, proto jsem se to rozhodla vyřešit sice méně elegantním způsobem, ale ještě nikdy jsem neměla problém a nehrozí žádné nebezpečí..
Přes program Audacity to prostě nahraji, zatímco to běží na YouTube a pak to exportuji do mp3.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.