Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jaký zvolit notebook ke koupi. Spíš něco méně náročného, budu využívat jako prohlížeč,na přehrávání a vypalování filmů ,případně na hry jako jsou šachy atd. Cenová relace do 10.000 kč Za rady a tipy předem díky
Dobrý den,
jestli nejste tolik náročný, tak klidně nějaký Acer nebo Asus. Obecně se říká, že to jsou nekvalitní značky a nic nevydrží. Já osobně mám jeden Acer doma starý 4 roky a za tu dobu nebyl ani jednou v servisu a to zažil kde jaký výlet Jinak já osobně teď používám notebooky Lenovo a nemůžu si stěžovat, ty se dají také sehnat do 10 000 Kč.
Neuvedl jste uhlopříčku a jestli ho budete často přenášet nebo bude na doma, ale třeba tento splňuje to co jste napsal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.