Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatnej zkreslenej zvuk z notebooku

Od: petr2013* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám problém s notebookem Toshiba Satellite C55-A-1TF s originálním Windows 8.1, poslední dobou jsem začal mít problém se zvukem. Když si pustím písničku tak je zvuk zkreslený, žádné basy atd... když zapojím sluchátka tak je stejnej problém. Když jdu do nastavení zvuku a tam zaškrtnu: Zakázat všechny zvukové efekty ... tak je zvuk v pohodě a normální ale stačí abych jenom třeba přepnul písničku tak je zase špatnej a musím znova v nastavení zaškrtnout zakázání zvukovejch efektů. Nevíte někdo proč když to zaškrtnu tak se to zase po přepnutí písničky vrátí? Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

koukl bych na zvukovku jestli tam není nastavené zesílen třeba+20dB

petr2013*
hodnocení

a to najdu kde?

111®

ovládací panely -Zvuk u win 7

petr2013*
hodnocení

To se dostanu do toho nastavení kde jsem zaškrtával že nechci zvukový efekty ale nic s dB nebo nastavení tu nikde neni.

111®

tak pokud to není tam tak pak přichází v úvahu nastavení přehrávače...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]