Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový notebook s Win8 - heslo?

Od: ffrelich* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

rodiče si pořídili notebook s Win 8. Ten jsem zapnul, nakonfiguroval dle návodu a jednou spustil. Rodiče pak odjeli na dovolenou, notebook i po ní nepotřebovali a až jsme jej zapnuli, chce po nás heslo. Jenže já si ani za nic nemůžu vzpomět, co jsem tam zadal. Naběhne mi úvodní obrazovka se jménem a účtem xxxxx@outlook.cz a mám zadat heslo. A hlava mi nebere, co jsem tam tehdy zadal. Zkoušel jsem i na webu Microsoftu změnu hesla na jiném počítači, ale nepomohlo to. Víte někdo co s tím? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

no možná jsi tam nezadal nic, zkus to prostě odentrovat prázdné

případně ho zkus spustit v nouzovém režimu...mimochodem, takové věci se píší do deníčku neztratitelného. kdo si to nepíše ten se pak dočká...papír je papír...jistota

ffrelich*
hodnocení

Odentrování nepomůže. Jen dotaz, jak spustím nouzový režim?

111®

nevím která F klávesa je u tvého NB může to být F8, F12 nevím...mělo by to být vidět při startu BIOSu

ffrelich*
hodnocení

Zkoušel jsem, nic. Při startu se vůbec Bios neukáže, naběhne jen logo Acer a pak až úvodní obrazovka...

111®

no tak manuál jak na to..

ffrelich*
hodnocení

Tak vyřešeno. Podařilo se mi ho změnit na webu Microsoftu. Díky za rady...

helper123*

Takhle. Pokud nejsou v systému žádné soubory, udělal bych reinstall. Kdyžtak soubory zachránit přes Linux, třeba vytvořte bootovací flashku Lubuntu.

emilka12*

Jednou jsem zadala 3krat spatne heslo.Na obrazovce se ukazal veb kde najdu nahozeni pocitace.Samozreme potrebujeme jeste jeden pocitac .chce to denik a zapisovat hesla .

ffrelich*
hodnocení

Děkuji, již je to vyřešeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]