Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo jak v LibreOffice vypnout kontrolu jazyka? Klikám na Tools/Spelling and Grammar a odkliknu (zruším) Check Gramar a nic se neděje. Pořád tam vidím ty červený čáry.
Dobrý den, odstranit se to dá přes Tools / Language / For all Text / Czech. Červené vlnovky zmizí, ale nevím, zda trvale nebo jen pro jeden dokument - já je neřeším. Zdravím!
Ne to nepomůže, protože tím jen nastavíte jazyk, ale mě tam ty vlnovky zůstávaj. A zrovna teď jde o anglický text.
Já teď nemám Libre Office, ale pokud si dobře vzpomínám, měla by tam u kontroly pravopisu být možnost kontrolu vypnout.
Zaškrtnout okénko před "Vypnout kontrolu pravopisu". Nebo (pokud tam tuto možnost nemáte) zkusit nastavit neexistující slovník.
No však to zkouším to je postup který mám uvedený v otázce, jenže mám Anglickou verzi staženou ze Slunečnice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.