Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám Playstation 3 Slim a zničehonic se nemůžu dostat na Ps Store. Když ho spustím tak se bud sám vypne (Ps Store) , nebo se načte jen pozadí Ps Store a mašina se sekne . Chybovou hlášku nepíše. Problém nevyřešil ani každodenní update.
Ovšem na internet se připojí normálně , přihlásí mě k účtu bez problémů a když si chci ze hry stáhnout dodatečný obsah tak normálně Store pracuje. Zkrátka všechny internetové funkce a ty související s Ps Store fungují , jen když chci spustit Store jako takoví tak nejede. Vše ostatní pracuje normálně . Dozvěděl jsem se na internetu a od přátel že s Ps Store občas bývají potíže , ale většinou to je chvilkové , u mě to trvá už tři celé dny. Prosím poradte...
Předem děkuji za odpovědi
S pozdravem Vector
Mám stejný problém asi týden. Volal jsem na tech. podporu cz.playstation.com/... a tam mi pán řekl, že je problém na PS store. Mělo to být opraveno již včera 29.10. Jak jsem se připojil kolem 21.00 hod, stále to nešlo. Tak nevím jestli s tím vůbec něco dělají!
Zdravím
Také jsem měl kolem toho konce měsíce ten problém že se mi ps store po spuštění na modrém pozadí tzv."freeznul"
Stačí udělat jednu věc, a to je rebuild data.. 1) Vypněte psko
2) Držte to power tlačítko dokud to 3x nepípne
3) No a pak ještě jednou a tím se dostanete do tzv. Safe Menu..
Tutorial:
Poté stačí zvolit číslo 4 což je Rebuild data, nebojte se ono to povymaže cache soubory což sou systémové errory které se občas vyskytnou ale nikoliv to nesmaže sejvy z her atp.. Hodně štěstí A když se tam objeví Coruppted Data v složce s hrou tak si stím nelamte hlavu. Je to normální
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.