Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Playstation 3 PS Store problém

Od: vector odpovědí: 6 změna:

Zdravím

Mám Playstation 3 Slim a zničehonic se nemůžu dostat na Ps Store. Když ho spustím tak se bud sám vypne (Ps Store) , nebo se načte jen pozadí Ps Store a mašina se sekne . Chybovou hlášku nepíše. Problém nevyřešil ani každodenní update.

Ovšem na internet se připojí normálně , přihlásí mě k účtu bez problémů a když si chci ze hry stáhnout dodatečný obsah tak normálně Store pracuje. Zkrátka všechny internetové funkce a ty související s Ps Store fungují , jen když chci spustit Store jako takoví tak nejede. Vše ostatní pracuje normálně . Dozvěděl jsem se na internetu a od přátel že s Ps Store občas bývají potíže , ale většinou to je chvilkové , u mě to trvá už tři celé dny. Prosím poradte...

Předem děkuji za odpovědi :)

S pozdravem Vector

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

adavid555
hodnocení

2x

Mám stejný problém asi týden. Volal jsem na tech. podporu cz.playstation.com/... a tam mi pán řekl, že je problém na PS store. Mělo to být opraveno již včera 29.10. Jak jsem se připojil kolem 21.00 hod, stále to nešlo. Tak nevím jestli s tím vůbec něco dělají!

vector
hodnocení

Takže v tom nejsem sám jak sem si myslel...snad to rozjedou do konce měsíce.

xy
hodnocení

2x

mam ten stejny problem...

hodnocení

0x

Mám stejný problém s PS3 jako ty, odeslal jsem Sony zprávu o chybě pak Restoring system a nepomohlo to. Ale s PS Vita se připojím k PS Store bez problémů.

impachetare
hodnocení

0x

Zdravím

Také jsem měl kolem toho konce měsíce ten problém že se mi ps store po spuštění na modrém pozadí tzv."freeznul"

Stačí udělat jednu věc, a to je rebuild data.. 1) Vypněte psko

2) Držte to power tlačítko dokud to 3x nepípne

3) No a pak ještě jednou a tím se dostanete do tzv. Safe Menu..

Tutorial:

Poté stačí zvolit číslo 4 což je Rebuild data, nebojte se ono to povymaže cache soubory což sou systémové errory které se občas vyskytnou ale nikoliv to nesmaže sejvy z her atp.. Hodně štěstí :) A když se tam objeví Coruppted Data v složce s hrou tak si stím nelamte hlavu. Je to normální

hodnocení

0x

Já jsem si novou verzi firmware ps3 a bylo po problému .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]