Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o pomoc. Z důvodu absolutního zavirování PC (nucené promítání obrazovky s spamem), jsem přeinstaloval PC (OS). Po přeinstalaci nastal problém s ovladači. Na disku jsem měl vytvořený oddíl, kde byly ovladače s výroby, po přeinstalaci (možná po napadení virem) se na oddílu sice ovladače zobrazí, ale po snaze je spustit hlásí, že soubor byl poškozen-velikost jednotlivých souborů je po 1kb, což před tím nebylo.Nyní mám problém ze stránek výrobce stáhnout spávné ovladače - jen na síťovou kartu jich tam je několik... postupně jsem stáhl všechny a žádný se nepodařilo nainstalovat.Prosím o pomoc, jaké ovladače a kde stáhnout, v případě potřeby doplním seriové číslo PC pro indetifikaci HW. OS w7 home premium, potřebuji všechny ovladače, grafika, zvukovka, síťovka,... nic z toho momentálně nefunguje (PC nejde připojit k internetu,...)DĚKUJI ZA RADY A POMOC!
Ano, je tam pokaždé několik možností, proto je potřeba zjistit, co v tom počítači opravdu máte. Na to jsou různé šikovné prográmky jako HWiNFO, Everest nebo Speccy.
díky, poslední ovladač, který se mi nepovedlo najít je na síťovou kartu - ReakTek Semiconductor RTL8168/8111 PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC nevíte, kde by šel stáhnout?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.