Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC - je to normální?

Od: mrblackstar* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

mám počítač Lenovo C560 s Win 8.1. Po naběhnutí PC se mi stává že je hodně vytížen, a to i po 5-10 minutách po startu. Dřív se mi to stávalo i třeba během práce nebo prohlížení internetu. Přidávám screenshot. Moc programů nainstalovaných nemám. Vadí to? Je to normální? Už jsem celkem rozhodnut se těch Widlý od Lenova zbavit a koupit si nové, čisté.

PC - je to normální?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzacz*
hodnocení

1x

Zatížení procesoru 31% ... možná by nebylo od věci povypínat zetidentní programy, které nejsou potřeba pro chod systému. Kupovat nové Winy je zbytečné, stačí o systém trochu pečovat.

rskrys*
hodnocení

0x

Zkus si stáhnout CCleaner ten ti to trochu pročistí.

ccleaner
hodnocení

0x

ccleaner - a taky si zkuste zjistit, jestli nemáte více antivirů a firewarů... Když si stahujete free programy, můžete přehlédnout nějakou nabídku "zdarma" na další čističe, antiviry a antispamy.. nakonec si PC zaneřádítě čističi, ... Taková kombinace například antivirů se snaží kontrolovat navzájem, případné viry v truhlách si berou ... pokud máte třeba fireware v rámci nějakého antiviru, vypněte si windows defender..

no a pak je možnost, že i po čištění bude něco špatně z důvodu HW chyby... to už je pak na servis..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]