Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
mám počítač Lenovo C560 s Win 8.1. Po naběhnutí PC se mi stává že je hodně vytížen, a to i po 5-10 minutách po startu. Dřív se mi to stávalo i třeba během práce nebo prohlížení internetu. Přidávám screenshot. Moc programů nainstalovaných nemám. Vadí to? Je to normální? Už jsem celkem rozhodnut se těch Widlý od Lenova zbavit a koupit si nové, čisté.
ccleaner - a taky si zkuste zjistit, jestli nemáte více antivirů a firewarů... Když si stahujete free programy, můžete přehlédnout nějakou nabídku "zdarma" na další čističe, antiviry a antispamy.. nakonec si PC zaneřádítě čističi, ... Taková kombinace například antivirů se snaží kontrolovat navzájem, případné viry v truhlách si berou ... pokud máte třeba fireware v rámci nějakého antiviru, vypněte si windows defender..
no a pak je možnost, že i po čištění bude něco špatně z důvodu HW chyby... to už je pak na servis..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.