Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Touchpad u notebooku

Od: honzous00 odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, mám problém s touchpadem u notebooku nejde klikat na touchpad (aby ne např. otevřela složka) .Kurzorem hýbu, tlačítka (dvě) jdou také.Mám HP pavilion g6 ( alza.cz/... )s win8Díky za radu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nickys
hodnocení

2x

Pokud je to Synaptics, tak takto...

Touchpad u notebooku
Touchpad u notebooku #2

hodnocení

0x

nemáte tam něco blbě nastaveno ve vlastnostech touchpadu? citlivost,...

honzous00
hodnocení

možná jo ale to nastavení jsem nenašel

simick*
hodnocení

0x

taky mi to jednou nešlo a řikala sem si co s tím je, ale na to je zkratka. já mám třeba Acer Aspire s WIN8 a na touchpad je zkratka |Fn| + F7 - měla by tam být ikonka s prstem ;)

majsterjoe*

Tato zkratka ale vypina nebo zapina cely touchpad. Pokud se nepletu a tazateli nektere funkce jdou

honzous00
hodnocení

žádná zkratka tady není a nekterá tlačitka jdou

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se, jestli máte správný ovladač pro tento NTB. Zdravím!

h10025.www1.hp.com/...

zuza*
hodnocení

0x

Stalo se mi něco podobného. Nesla jsem notebook do opravny a tam mi řekli, že mám touchpad zamčený. Něco zmáčkli (nevím co a jak) a bylo po závadě.

ale jemu nejde jen něco, né celý touchpad, jako kdyby byl zamčenej

zuza*

mě taky šel kurzor, nešel enter. Víc tomu nerozumím, sorry. Jen jsem chtěla dát svoji zkušenost.

já když si ho zamknu, tak nejde nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]