DObrý den, mám takovou prosbu. Před rokem a půl jsem si u nejmenované firmy zakoupil notebook jisté značky a na tomto notebooku se mi už teď potřetí za sebou během tich 19-cti měsíců,co jsem ho zakoupil,vyskytla stjná závada,konkrétně prasklý pant na dysplayi. Notebook byl zakoupen na firmu. Chtěl bych se zesptat jestli mám právo na vrácení peněz,když je to třikrát stejná závada a nebo mám jako firma jiné právní podmínky. Pokud prosím víte i v jakém odstavci a paragrafu je to v zákoníku napsane,poraďte prosím i to. Vřele děkuju již předem..
V tomto případě platí ustanovení Obchodního zákoníku a podstatné je tedy to, co je napsáno v kupní smlouvě (v krajním případě dokonce nemusíte mít žádnou záruku a prodejce pak odpovídá pouze za vady zboží, které existovaly v okamžiku prodeje, ale o kterých zákazník nevěděl). Blíže viz paragrafy 422 až 441 Obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb).
crazy*
Na faktuře je pouze napsáno:Není-li uzavřena zvláštní kupní smlouva,považuje se za ni tato faktura a vzájemný obchodní vztah se řídí příslušným ustanovením Obchodního zákoníku. Na faktuře nic dále napsaného ohledně 3 krát stejné poruchy není a ani na jejich stránkách. Jak to tedy může dále pokračovat. Mohu žádat jen opravu,nebo mohu žádat i výměnu produktu za podobné zboží(toto zboží už se neprodává) a nebo mohu dokonce žádat vrácení peněz?! Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.