Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat zda-li nevíte, kde by mi mohli půjčit originální instlační disk k MS Win 8.1 Core OEM.
Na stránkách Microsoftu mi to nejde stáhnout neboť mi instlačka napíše že tento kod neslouží k maloobchodní vezi Windows. Má legální licenční OEM kod, kupoval jsem PC s předinstalovaným Win.
Instalačku ti půjčí asi kdokoliv kdo ji má, logicky bez čísla. Druhá možnost je nechat si poslat instalačku z microsoftu a nebo recovery dvd od výrobce pc/nb.
doplněno 26.10.14 12:00:@h4ever proč by nikdo nepůjčil dvd? Číslo přeci není v instalačce, ale buď přímo v biosu a nebo napsané bokem, na dvd opravdu nezáleží
Navíc pokud to je zvlášť kupovaná OEM verze (tj. pro osobní použití), která nepřišla s PC, ale je zvášť koupená, tak není vázaná na hardware
Musím se přiznat že vůbec nerozumím tvé otázce. Jestli chceš půjčit OEM instalačku Windows tak to ti nikdo nepůjčí protože to je jen na jeden počítač a po otevření už to nemůžeš použít na jiný komp. Jestli si chceš stáhnout na zkoušku Windows 8.1 tak si ho stáhni ze stránek Microsoftu. Té hlášce co popisuješ nerozumím. Mě to nic takového nepsalo. O jakém OEM kódu to píšeš, myslíš product key?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.