Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 8.1 OEM vs. FPP

Od: stevejobs odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám dva počítače, jeden stolní AIO, druhý notebook, obě od Lenova. Chci si na ně nainstalovat Windows 8.1 svůj čistý. Ty Windows bych si chtěl koupit legální, krabicovku v obchodě. FPP přenositelná licence je určitě lepší než OEM, ale vyplatí se za ni si těch 400Kč připlatit, kupoval bych si 2 kousky, takže dohromady 800,-Kč

Pro mě jako pro studenta celkem velká částka.

Díky,

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

A co vzít jednu normální a druhou OEM? Já bych si pořídila jednu plnou verzi a na druhém PC/notebooku bych experimentovala s různými verzemi Linuxu (OS zdarma) – vyzkoušela bych více distribucí a ponechala tu, s níž bych byla spokojena ...

oow

Ivzez, OEM licence je trochu k jinému použití. Bez porušení licence nelze OEM instalovat na "starý" počítač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]