Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 8.1 OEM vs. FPP

Od: stevejobs

Dobrý den,

mám dva počítače, jeden stolní AIO, druhý notebook, obě od Lenova. Chci si na ně nainstalovat Windows 8.1 svůj čistý. Ty Windows bych si chtěl koupit legální, krabicovku v obchodě. FPP přenositelná licence je určitě lepší než OEM, ale vyplatí se za ni si těch 400Kč připlatit, kupoval bych si 2 kousky, takže dohromady 800,-Kč

Pro mě jako pro studenta celkem velká částka.

Díky,

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

A co vzít jednu normální a druhou OEM? Já bych si pořídila jednu plnou verzi a na druhém PC/notebooku bych experimentovala s různými verzemi Linuxu (OS zdarma) – vyzkoušela bych více distribucí a ponechala tu, s níž bych byla spokojena ...

oow

Ivzez, OEM licence je trochu k jinému použití. Bez porušení licence nelze OEM instalovat na "starý" počítač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]