Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahovat free mp3 na iMac

Od: anonymik odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zajímalo by mne,zda se dá a případně jakým způsobem stáhnu hudbu například ze stránek mp3s.nadruhou.net, nemohu na to přijít. Jsem úplný začátečník a iMac mám teprve krátkou dobu. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

helper123*
hodnocení

0x

Neměl by to být problém, postupujte jako ve Windows/Linuxu.

anonymik
hodnocení

Zatím jsem na to bohužel nepřišla. U Windowsu jsem klikla buď pravým tlačítkem myši a uložit jako a nebo jsem klikla přímo na stáhnout soubor, v případě Macu, pravé tlačítko mi reaguje stejně jako levé a nebo jsem úplně blbá... a pokud kliknu přímo na odkaz, tak se mp3 pouze otevře ve webovém přehrávači.

helper123*

Zkuste stáhnout něco třeba z uloz.to.

anonymik
hodnocení

To mi jde, filmy atd., nejdou mi vyloženě mp3, protože to reaguje tak, jak jsem psala...

hodnocení

0x

Jsou všechny Applacke programy v Mac os aktuální?

Poslední verze safari maji bezne nabídku uložit cíl jako/stáhnout na plochu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]