Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úplné zrušení emailové adresy

Od: myska323* odpovědí: 6 změna:

Musela jsem změnit emailovou adresu,proto jsem udělala novou registraci i do Poraďte.Lze nějakým spůsobem starou adresu zrušit,aby bylo pisatelům jasné,že neexistuje?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kvůli změně emailu jste se do Poradte znovu registrovat nemusela. Email se dá změnit v nastavení ...

filip17*
hodnocení

0x

Dobrý den,

U koho jste měla email? Každý to má trochu jinak, ale obecně to bude někde v nastavení ve vaší email. schránce Bude tam zrušení nebo tak něco.

myska323*
hodnocení

Co jsem našla v nápovědě u zrušení tak chtějí heslo k té schránce a to já nevím.Email mám u seznamu.Jak jsem četla na fóru,tak tyto problémy má po 15.10.2014 mnoho lidí.

filip17*

Jak to myslíte po 15.10.? Vždyt je přece logické znát heslo k té schránce jinak by si každý mohl rušit schránky kohokoli :-D Zkusila jste obnovu hesla? Jinak seznam funguje tak, že když schránka není rok aktivní smaže se sama.

myska323*
hodnocení

Prostě jsem heslo neměla zapsané.Po přihlášení bylo hned dané,tak jsem to neřešila.Asi po 15.10. toto zmizelo a musela jsem o něj žádat na nápovědě.Všechny pokusy vyšly na prázdno a tak jsem založila nový email.Jak je vidět,asi s tím už nic nenadělám dokud se nezruší.

doplněno 23.10.14 20:07:

Těší mně,že jsem nebyla sama takto postižená.

mait
hodnocení

0x

Dobrý den.

chtěl bych zrušit emailové adresy, které již nepoužívám a založit si na tom samém dodavateli (Seznam.cz) mail nový.Jak mám postupovat?

Děkuji

T.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]