Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zkuste tu stránku i v jiném prohlížeči. Pokud to tam půjde, tak je chyba v tom Vašem současném prohlížeči. A vložte tady odkaz na tu stránku, aby se to mohlo vyzkoušet.
Zdravím!
doplněno 22.10.14 09:22:Stránka funguje normálně - zkuste si odkaz zde. Možná Vám to blokuje firewall nebo antivir, což se může stát po jejich aktualizaci. Zkuste tu stránku s vypnutým antivirem nebo se také podívejte do jeho nastavení.
pusťte CMD, napište "netsh winsock reset" a odentrujte. Po restartu by to mělo šlapat.
CMD je příkazový řádek, viz obrázek.
vyzkoušela jsem ale nic se nestalo, nyní mi stránka funguje, akorát se mi na ní nezobrazují některé obrázky(to že funguje jsem zjistila ještě před zadáním toho příkazu do CMD) ... nějak si s tím nevím rady :-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.