Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedostupná stránka ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED

Od: rupidu odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, už asi 4 dny mám problémy s jednou webovou stránkou.Když ji chci otevřít objeví se chybová hláška :"Tato webová stránka není dostupná" a v podrobnostech : Webové stránky na této adrese jsou možná dočasně nedostupné nebo mohly být přemístěny na novou webovou adresu. (Kód chyby: ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED)Někdy se mi ale stránka otevře bez problému (obvykle večer). S internetem problém nemám a všechny ostatní stránky se mi otevírají normálně, jiným lidem, kterých jsem se ptala stránky fungují...tak to nechápu.nevíte co by to mohlo být?díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste tu stránku i v jiném prohlížeči. Pokud to tam půjde, tak je chyba v tom Vašem současném prohlížeči. A vložte tady odkaz na tu stránku, aby se to mohlo vyzkoušet.

Zdravím!

doplněno 22.10.14 09:22:

Stránka funguje normálně - zkuste si odkaz zde. Možná Vám to blokuje firewall nebo antivir, což se může stát po jejich aktualizaci. Zkuste tu stránku s vypnutým antivirem nebo se také podívejte do jeho nastavení.

http://www.fler.cz/

rupidu
hodnocení

v jiném prohlížeči to je stejné, jedná se o stránku fler.cz

hodnocení

0x

pusťte CMD, napište "netsh winsock reset" a odentrujte. Po restartu by to mělo šlapat.

CMD je příkazový řádek, viz obrázek.

Nedostupná stránka ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED
rupidu
hodnocení

vyzkoušela jsem ale nic se nestalo, nyní mi stránka funguje, akorát se mi na ní nezobrazují některé obrázky(to že funguje jsem zjistila ještě před zadáním toho příkazu do CMD) ... nějak si s tím nevím rady :-/

tak budeme zkoušet postupně dál: zkuste dočasně vypnout antivir(y). Myslím, že nabízí 10 minut (abyste nezapomněla pak zapnout).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]