Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás, kde si můžu stáhnout ZDARMA MS Word? A když tak jak to krokově naistaluji... hledám a hledám, ale vždy stáhnu nějakou blbost psanou azbukou.
Moooc díky!
Zde máte zkušební verzi, která bude žádat aktivaci, aktivátor si už sežeňte sám (jsou toho plné torrent fóra), bylo by to proti pravidlům poradny.
Na uloz.to jsem to nahrál já sám a je to instalačka, kterou jsem dostal od školy, je potřeba zadat Produckt Key, není to žádný warez!
doplněno 21.10.14 22:26:Nejlepší je samozřejmě zakoupit, já jej mám zdarma od školy, ale vím, jaké to je, kdyby mi rodiče měli kupovat Office za 12k, takže asi tak. Dřív jsem měl OpenOffice, na dokumenty paráda, ale prezentace se mi dělaly velmi špatně, používal jsem Office Online, ale ani to nebylo ono! Takže kdybych jej neměl zdarma, také bych se vydal touto cestou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.