Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenačítaní stránek - co s tím?

Od: alelea8944 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

už nějaký čas mám problém s internetem, ale nevím, zda je chyba v internetu nebo wi-fi routeru. Asi bych spíše mohla být chyba v routeru, protože pokud (ladsky řečeno) ,,píchnu kabel od internetu do počítače tak internet je dobrý, rychlý a hlavně není problém v načítání stránek. Hlavní problém je, že se mi nenačítá spouta stránek (facebook, youtube, apod.). (viz příloha). Router jsme zkoušeli dát opravit, kde nám řekli, že už by to mělo být v pořádku, ale po pár dnech se vrátil tam, kde byl předtím.

Jsou i dny, kdy běží úplně bez problému, ale cca po 3 dnech zase přestane dobře sloužit.

Moje otázka tedy zní - nechalo by se s tím něco udělat? Nebo máme uvažovat o koupi nového routeru? (popříp. může nabídnout nějaké tpy na wifi-routery).

Přeji hezký den :)

Nenačítaní stránek - co s tím?
Nenačítaní stránek - co s tím? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

helper123*
hodnocení

2x

A na jiných zařízeních je to v pohodě? První bych hledal problém v kompu:

1. zrušit všechny doplňky v prohlížeči (nejvíce pravděpodobné) - hlavně AdBlock!

2. když problém přetrvá, zkuste jiné prohlížeče

3. pokud to pořád nefunguje, přeinstaloval bych ovladače síťovky, příp. udělal diagnostiku sítě - jestli není problém v síťovce?

4. poté řešte router!

alelea8944
hodnocení

U ostaích zařízení je problém stejný. Zkoušela jsem i jiné prohlížeče než Google Chroome, ale v nich to bylo ještě horší a doplňky v prohlížeči už mám dávno zrušené. Zbývá tedy jen problém v síťovce a nebo ten router.

Děkuji za radu! :)

helper123*

Pokud to dělá na více počítačích, tak je problém nejspíše u poskytovatele. Nestává se, že internet vypadává? Jakou máte rychlost a od kterého dodavatele? Zkuste spustit diagnostiku sítě.

doplněno 21.10.14 17:11:

Mimochodem, síťovkou nemyslím modem, ale síťovou kartu v PC. Je možné, že používáte tu, která je na základní desce, tam je zastoupena v podstatě jen konektorem. :)

alelea8944
hodnocení

Občas se stalo, že internet na nějakou krátkou chvíli vypadl, ale poslední dobou (cca 3 měsíce) se to nestalo. Internet mám od dodavatele PilsFree a rychlostí si nejsem jistá.

Každopádně, děkuji mockrát za rady! :)

honzacz*
hodnocení

0x

Nedočtení stránky není většinou chyba routeru ale browseru - prohlížeče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]