Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD na Youtube

Od: prevadec07 odpovědí: 4 změna:

Mám tu DVD se složkou VIDEO_TS a potřebuji z toho udělat .avi soubor pro zavěšení na Youtube.

Program FormatFactory mi to převede na tyto soubory:

a) Jeden velký VIDEO_TS~1.avi (ale to se v 95 % zpracování na youtube zaseklo a už asi tři hodiny nejde dokončit)

a také b) Videa VTS_01_1.avi, VTS_01_2.avi, VTS_01_3.avi, VTS_01_4.avi a VTS_01_5.avi.

Videa v části b) jsou vlastně rozsekaný celý dokument, po dvaceti minutách, celý je to skoro hodinu a půl.

Dotaz: Mám radši nahrát těch pět videí a v Youtube je spojit? Nebo mám čekat na zpracování toho velkého (1.31 GB)?

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nakomprimuj VIDEO_TS na nějaký přijatelný soubor k vložení na web.

prevadec07
hodnocení

Takže ne AVI?

Právě se mi to nahrálo, je to celý, hodinu a půl dokumentu, ale obraz příšerný, jen ta kvalita 144 :(

To se mi dříve nestávalo, míval jsem možnost volit přehrávání až na 480 :(

Orig. video v .AVI je přes gibabajt, jak jsem psal. Co jsem to zase pokazil?

Mělo by to AVI jet: support.google.com/...

doplněno 20.10.14 20:45:

Tak už mi to skočilo na kvalitu 480p. Jsem se uklidnil. Nevím, proč se to předtím seklo/kouslo. To bylo 12 hodin běhu mého noťasu dnes, nonstop!

prevadec07
hodnocení

Do MP4 mi jiné video, myslím, jde převést rychleji.

Ve FormatFaktory jde různě nastavovat kvalita, velikost a typ. Ten profil si pak nastavíš jako vlastní a pojmenuješ podle sebe. Musíš zvolit nějaký kompromis prostě. Nemůžeš čekat, že když chceš dát na net video v plný palbě, že to máš za chvilku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]