Nejste přihlášen/a.
chtěl bych se zeptat proč 64 nevemou třeba 3 GB jak 32, system napíše že je třeba pamet 2,5 ale využitelna je pouze 2 GB
No, na 64 bit jde až 4 GB? Není to nějak málo? Nějak hooodně málo?
Čistě teoreticky umí 64 bitový systém něco přes 4 000 000 GB paměti. Ale z praktických důvodů to je omezeno na 192 GB paměti. Zatím jsem neviděl domácí komp, kterej by měl více než 16 GB. Ale pokud to bude umět deska, a unese to peněženka, může se paměti dávat kolik se chce.
Proč to nebere více paměti? Podívej se kolik umí deska, aby to nebylo deskou, že více paměti nevezme.
Mám tuto desku Gigabyte GA-EP31-/...a z předešlé desky s DDR2 my zbylo 3 GB a na současné mám 4x 512MB ale ta deska byla taky Gigabyte GA -EP35 takže skoro podobná
tak tam místo 4x512 strč ty 3G
doplněno 20.10.14 19:14:tak je fakt, že jsem uvažoval reálné možnosti, nebo jen to co stačí...hry nehrám...
nikde,systém nevytěžuje celou kapacitu...toť vše. možná až spustíš náročnou aplikaci tak se to projeví..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.