Nejste přihlášen/a.
Mám takový problémek. V PC mám složku, v níž jsou stovky videoklipů. Čas od času si jich několik desítek zkopíruji do mobilu, ale chtěl bych, aby to byly pokaždé jiné, zcela náhodně promíchané. Nenapadá někoho, jak to udělat? Díky předem.
Ano, přesně tak. A právě proto bych potřeboval něco vymyslet. Potřebuji už do mobilu dostat náhodně zamíchanou sadu souborů. A nenapadá mě jak.
Zkusil bych je seradit treba podle velikosti a hromadne prejmenovat smesici znaku se stoupajicim cislem na konci.
Dík za nápad, ten by sice fungoval, ale jen jednou. Já potřebuji, abych si ze složky (kde bude dejme tomu 1000 souborů) mohl pokaždé vybrat sadu třeba třiceti náhodných souborů, pokaždé ale jinou sadu.
Ale ten nápad od "lego" není tak špatnej. Stačí si v prvním kroku pohrát ve WinCmd s automatickým číslováním a s jeho krokem - pokaždé jiný krok, a potom ve 2. kroku vybrat a přejmenovat jen soubory které mají třeba na druhé(*3. *4, *5, pozici -*nehodící se škrtněte) pozici stejné číslo apod. A ty si přejmenovat tak, aby se daly setřídit a zkopírovat jinam. A příště vybírat zase z toho zbytku.
Já mám v tydlifónu ANDROIDA 2.2 (je to jeden z těch starších) a tam při přehrávání hudby jde nastavit ,,NÁHODNÝ PŘEHRÁVÁNÍ". Jsou to dvě překřížený šipky. Vypadá asi takhle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.