Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

XBMC do TV

Od: rosta13® odpovědí: 7 změna:

Zdravím.
Mám několik problémů: v XBMC mám z ex. HDD uložené filmy,obrázky a audio soubory. V PC všechno ok,ale v TV je složka VIDEO (ta jede) a složka AUDIO(v té jsou složky:žánr;interpret atd,ale jsou prázdné). Složka OBRÁZKY vůbec není.
Při přehrávání videa z netu zůstává v obraze nabídka a malý obrázek,po kliknutí černý obraz.

XBMC do TV

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

XBMC je software (mimochodem moc dobrý). Na PC máte nainstalovanou verzi pro PC. Jakou máte nainstalovanou v TV? Není náhodou nainstalovaná v nějakém připojeném zařízení (set top box, Smart/mini TV donge)?

hodnocení

Zdravím.

Mám TV LG Smart TV. XBMC v TV vidím a v něm složky:"Audio" (ve složce prázdné složky)a "Video" v ní složka "Filmy" které jdou normálně přehrát. Ale není tam složka "Foto"

Rosta.

rv*
Asi nerozumim. Na PC mate spusteny program xbmc. V nem mate nastavene, aby filmy hledal i na externim hdd. Stejne tak hudbu. Takze po odpojeni hdd nejde film ani hudba. V tv asi zadnou aplikaci xbmc nepoustite. Nebo je i xbmc pro lg tv? Teda asi si prohlizite z tv nejake slozky, ktere jsou kde? Na PC? Na externim hdd?
hodnocení

Na PC mám spuštěný XBMC,v něm je nastavené,aby hledal na ex.HDD:filmy,audio a fotky. LG TV má Smart Share a tím vidí XBMC v PC. Ex.HDD není vypnutý! V LG vidím XBMC, ale je tam funkční složka s flmy a složka audio ve které jsou podsložky: alba;interpret atd.Ty jsou ale prázdné a složka fotky není vůbec.Složky jsou na ex.HDD.Sdílení mám nastavené u všech složek stejné.Při zkoušení Twonky media server nebo Serviio všechny zmíněné složky jsou funkční,jenže start těch serverů je hodně dlouhý (nežli se všechny složky a jejich obsah načte).Proto bych rád zprovoznil XBMC.Přenos je přes Wi-Fi.

kangaroo*
hodnocení

0x

Nebude nakonec nejlepší propojit notebook s TV HDMI kabelem? Zkuste ještě Plex a ten jejich TV Plex plugin co má umět XBMC přes Plex

doplněno 20.10.14 23:35:

Ukázka propojení XBMC s Plex na PC a to samé platí pro Smart TV.

hodnocení

Díky za radu.

Zkusil jsem PLEX i plugin. Je to podobné jako Serviio a Twonky.Mě ale zajímá proč v TV nevidím všechny nasdílené složky,když v PC přes XBMC normálně jedou.

doplněno 22.10.14 11:42:

Prozatímě jsem složky audio a fotky vložil do složky video a kupodivu jde všechno v TV přehrát. :(,:(

doplněno 25.10.14 09:39:

Při přehrávání videa z netu zůstává v obraze nabídka a malý obrázek,po kliknutí černý obraz.

XBMC do TV #2
hodnocení

Zdroj: poradte.cz/...

XBMC do TV #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]