Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
jsem úplný laik a prosím o radu, zda půjde propojit NB s TV s těmito kabely. Vybrala jsem na ALZe propojovací kabel OEM HG VGA - koncovky M a HAMA propojovací jack 3,5 M - 3,5 M. Nevím u toho HAMA kabelu, jestli je ta velikost správná, mohla jsem vyzkoušet jen koncovku od sluchátek a pasují do obou zařízení. Nevím, ale jaká je to velikost.
Přehráváme z NB přes HDMI - TV má 4 výstupy, ale mně nebaví NB stále přenášt sem tam. Tak mně napadlo využít k přehrávání starý prťavý NB, který by trvale ležel u TV a ten ale výstup HDMI nemá.
Děkuji za rada a zdraví, Magda
Pochybuji, že tv má vstup audio jack 3,5 mm. To je u tv výstup na sluchátka ! Jestli má tv scart vstup, tak jedině přes redukci propojit audio nb jack 3,5 a do redukce scart v tv 2x cinch. Tudíž kabel 2x cinch- jack 3,5 mm.
doplněno 19.10.14 22:17: doplněno 19.10.14 22:19:
umí tvoje tajná TV All Share? pokud ano tak stačí nainstalovat do NB a pak jen sdílet po síti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.