Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeplněný disk HP Recovery

Od: tonda1* odpovědí: 4 změna:

Mám PC HP HDD, je rozdělený na několik dílů. Jeden z nich je HP Recovery o velikosti 3,41 GB. Systém hlásí přeplněný disk HP Recovery. Zbývá mi tam 363 MB volného místa. Jak uvolnit prostor na disku? Zatím všechny mé pokusy zlyhali.

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nukládají se tam náhodou body obnovení? pokud ano, smazat staré a nechat jen poslední...

tonda1*
hodnocení

To funguje u klasického zálohování na W 7, tam občas zmažu staré a nechám ten poslední. Ale u HP Recovery jsem nic takového nenašel. Již jsem se s tím kdysi u nového PC setkal, tehdy jsem to vyřešil že jsem HP Advisor včetně HP Recovery vyhodil z PC. Teď po výměně HDD a nové instalaci W7 z CD to tam mám opět, a po třech měsících hlásí přeplněný oddíl disku. Přitom velikost oddílu pro HP Recovery při nové instalaci si systém nastavil sám. Jinak vše zálohuji na externý disk přes W7.

A co vymazat celý recovery přes totalcommander nebo spacemonger? Případně nějaký totální čistič. Nevím, jak dalece jsou ty soubory chráněné.
tonda1*
hodnocení

Odstranit jej komplet neměl by být problém. Ještě počkám jestli někdo tohle již neřešil. A nebo nás HP zkouší co vydržíme.

Zkusil jsem to řešit přes HP Support Asistant, ale taky se to nepovedlo, bez odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]