Nejste přihlášen/a.
Mám PC HP HDD, je rozdělený na několik dílů. Jeden z nich je HP Recovery o velikosti 3,41 GB. Systém hlásí přeplněný disk HP Recovery. Zbývá mi tam 363 MB volného místa. Jak uvolnit prostor na disku? Zatím všechny mé pokusy zlyhali.
Děkuji.
To funguje u klasického zálohování na W 7, tam občas zmažu staré a nechám ten poslední. Ale u HP Recovery jsem nic takového nenašel. Již jsem se s tím kdysi u nového PC setkal, tehdy jsem to vyřešil že jsem HP Advisor včetně HP Recovery vyhodil z PC. Teď po výměně HDD a nové instalaci W7 z CD to tam mám opět, a po třech měsících hlásí přeplněný oddíl disku. Přitom velikost oddílu pro HP Recovery při nové instalaci si systém nastavil sám. Jinak vše zálohuji na externý disk přes W7.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.