Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na datadisk ke hře

Od: borqw odpovědí: 3 změna:
Zdravím. Už hodně dlouhou dobu si chci zahrát datadisk, ke hře Doom 3: Resurrection of Evil. Ale nevím jak, při instalaci mi to píše, že to mám updatovat na verzi 1.2. To sem teda zkusil (i na 1.3.1), ale to mi napsalo i tak to samé. Na googlu jsem našel radu, že stačí zkopírovat složku d3xp, do té systémové a vy tvořit zástupce z Doom3.exe, a přepsat cílové pole tak, aby ten datadisk šel spustit. Jakmile jsem to spustil, objevilo se příkazové pole s červeným textem. Nevíte jak na to? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

a co to bylo za text? zkus tohle forum

borqw
hodnocení

Na to forum sem se už díval. Podle toho sem se to pokoušel takhle udělat. A vyjel mi text "Error during initialization".

filip17*

pak bych zkusil tohle je tam několik možností, když jsem to tak v rychlosti pročítal, každý to řešil jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]