Nejste přihlášen/a.
Ahoj,prosím o radu,když chci odinstalovat nějaký program tak se mi převážná většina nezobrazí,většinou věci od Microsoftu a nebo mozilla,chrome apod. ale ostatní ne,čím to může být?Zkoušel jsem i revo uninstall a taky to nejde,ani si nejsem vědom že by jsem měnil nějaké nastavení.Dík.
Páni,přesně tohle jsem chtěl taky napsat :D Do nedávna jsem měl (jo,mám win7 :D) všechny programy v Ovládacích panelech,a najednou všechno zmizelo a zůstalo tam jenom nějaké Microsoft Visual C+++ a podobný kraviny...naštěstí vše funguje,a objevují se mi tam už jenom nejnovější nainstalované programy (jako kdyby to prostě smazalo nějakou historii nebo fakt nevim :D )
No a ví prosím někdo co s tím?Přesně jak jsi napsal pár programů od Microsoftu,chrome,mozilla a pár ostatních,ale hry a např. vlc player to se nezobrazí,čím to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.