Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.Mněla jsem na seznamu založený účet .Jako doménu jsem mněla email.Nemusela jsem heslo udávat.Po zadání uživatelskkého jména se mi okamžitě načetlo heslo.Dala jsem přihlásit a byla jsem tam.Takto to šlo několik let.Asi kolem l5.10.2014 jsem se už nepřihlásila,heslo je pryč a já ho neznám.Odpovědi na kotrolní otázky prý nejsou správné.Co se stím dá dělat,abych nepřišla o došlé zprávy a kontakty?Prosím poraďte.
zkuste kontaktovat podporu z jiného mailu... poradí vám a případně nějaký ADMIN po ověření aktualizuje heslo...
Než zkusíte podporu, vzpomeňte si (a někam poznamenejte, abyste je měla připraveny) na kontakty, s nimiž jste si v poslední době častěji psala, na lidi z kontaktů, na e-maily ve složce doručené, případně na názvy složek, které jste si přidala, apod.
To vše Vám usnadní komunikaci s helpdeskem a urychlí reset hesla. Případně se zkuste podívat do nápovědy Seznamu, nápovědy k e-mailu a/nebo do fóra, jestli tam nenajdete řešení/radu.
Další možnost je od pondělka do pátku v době od 8.00 do 18.00 hodin kontaktovat technickou podpor/... (na chat vede odkaz "Přejít na techniskou podporu" ).
Dobrý den,
v prohlížeči to stále může být uložené (ale taky nemusí). Pokud používáte Firefox, zvolte Možnosti> Zebezpečení> Zobrazit hesla. V novém okně opět dejte Zobrazit hesla a měla byste vidět všechna uložená hesla ke všem stránkám - zde si zkuste najít seznam nebo email a měla byste vidět jak přihlašovací jméno, tak heslo.
Podobně lze takto hesla najít v jiných prohlížečích.
Díky hned na to jdu zkoušet a dám vědět.
doplněno 20.10.14 11:16:Používám EXPLORER, ale v možnostech internetu a zabezpečení nevidím možnost zobrazit hesla.Prosím prosím jak dál.
Zkoušela jsem všechny možnosti, ale nevyšlo to. Na podpoře vás odkážou zpět na nápovědu.Mají to přes nějaký automat a nikdo se s vámi nebaví.Založila jsem nový email, ale potřebovala bych nějakým způsobem ten starý zrušit, aby bylo vidět,že neexistuje.Na seznamu nevidím žádně vodítko. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.